Samenwerken

Samen sta je sterker dan alleen. Dit geldt ook voor ons bij Netwerk Dien je Stad. Alleen kunnen wij de wereld niet verbeteren, hiervoor hebben wij jullie nodig. Ook willen wij jongeren ervaring en inspiratie mee geven in het omzien naar eenzame mensen. Daarom werken wij graag samen met kerken, verenigingen, organisaties en scholen.

Samenwerken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Samenwerking #coronahulp

We werken samen met nu.tijdvooractie.nl. Dit platform deelt kennis en eravaring en ondersteund initiatieven en organisaties op het gebied van Corona-hulpinitiatieven door jongeren. Hier staan de tools voor hulp: hoe kun je hulp bieden? En hoe zorgen we dat dit veilig gebeurt? Ook kun je eenvoudig op zoek naar het lokale netwerk in jouw buurt en hulp aanbieden. Of start zelf een lokaal hulpinitiatief.

Met #Nietalleen verbinden we de talloze lokale en kerkelijke hulpinitiatieven aan elkaar en aan hulpvragers.
Dien je Stad is mede-coördinator als het gaat om de beantwoording en verdeling van de hulpvragen onder alle Edese initiatieven en organisaties.

Jongeren in actie tegen eenzaamheid en corona! Samen vormen we een beschermende muur rond kwetsbare mensen. Ben jij al #OranjeHelper? Meld je dan ook aan. Samen steunen we als oranjehelpers mensen die op dit moment hulp nodig hebben. www.oranjehelpers.nl 

Inschrijven

  De velden met een * zijn verplicht.

  Voornaam*:

  Achternaam*:

  Organisatie*:

  Email*:

  Telefoon*:

  Bericht*:

  Akkoordverklaring verwerking persoonsgegevens (verplicht):

  Ik ga ermee akkoord dat Netwerk Dien je Stad mijn persoonsgegevens verwerkt.