565b5aa7-d722-4b2d-8b89-94ce22eebccb

Stage 2022-2023

Bij Netwerk Dien je Stad heb je een diverse en leerzame stageplek in een gezellig team waarin je veel leermogelijkheden krijgt. Bijvoorbeeld hoe je activiteiten organiseert, verbinding legt met veel verschillende doelgroepen, welke kwaliteiten en talenten jij hebt en hoe je anderen kan motiveren om van betekenis te zijn. 

Dit ben jij: 

Je vindt het leuk om jongeren te inspireren en enthousiasmeren om iets voor iemand te betekenen. Je bent de persoon die nieuwe vrijwilligers vindt. Je houdt intakegesprekken, evaluatie- en eindgesprekken met vrijwilligers en met mensen die hulp nodig hebben. Zowel bij mensen thuis, telefonisch als bij ons op kantoor. Daarnaast onderhoud je contact tussen de hulpvrager en de vrijwilliger en zorg je dat de projecten goed gecoördineerd en geëvalueerd worden. Als coördinator ben je een sociale, maar ook creatieve organisator, die op termijn ook zelfstandig tot zijn recht komt. Je hebt een hands on mentaliteit en je zet je in ten dienste van het doel.  

Daarnaast is de coördinator stressbestendig, praktisch ingesteld, flexibel, ondernemend en communicatief vaardig. Je bent representatief en beschikt over inlevingsvermogen. De coördinator werkt vanuit kantoor, maar is ook onder diverse doelgroepen te vinden om nieuwe vrijwilligers te binden aan het project en nieuwe hulpvragen op te halen in samenwerking met professionals en inwoners van de gemeente Ede. 

Wat vragen wij? 

  • HBO 3e jaar Social Work 
  • Binnen een team zelfstandig kunnen werken
  • Het leuk vindt om te coachen en te begeleiden 
  • Een flexibele leer- en werkhouding
  • Creatief en innovatief kunnen werken
  • Houdt van netwerken en organiseren
  • Goede communicatieve vaardigheden en verslaglegging 

Reageren 

Stuur je CV en motivatie voor 8 juni 2022 naar mariekevanderheide@dienjestad.nl. Voor informatie en/ of vragen kan je contact opnemen met Marieke van der Heide, teamleider Netwerk Dien je Stad, 06-58070556.  

Waarom stage bij Netwerk Dien je Stad? 

Netwerk Dien je Stad is een jongerenorganisatie die met de inzet van vrijwilligers antwoord geeft op diverse problemen in de Edese samenleving. Het is een laagdrempelig en flexibel netwerk dat inspeelt op de veranderingen in de samenleving en het samenleven in Ede stimuleert. Er wordt samengewerkt met diverse organisaties in de zorg- en welzijnssector en het vrijwilligerswerk. Voor zowel de mensen die hulp nodig hebben als de jongeren is Dien je Stad van waarde! 

Download de gehele vacature hier.

Comments are closed.