Wie zijn wij?

Kloppend hart

Ons hart gaat sneller kloppen van iets waar we een goed gevoel van krijgen. De een heeft het bij het sporten, de ander bij gezond eten en de volgende bij die ene speciale persoon. Het hart van Netwerk Dien je Stad ligt in Ede bij haar bewoners. Het klopt snel als we mensen kunnen helpen en het klopt nog sneller als we jongeren meekrijgen om anderen te helpen.

Netwerk Dien je Stad ontstond uit het groeiende verlangen om iets te betekenen voor kwetsbare stadsbewoners in Ede. Het lijkt vaak onmogelijk en ontzettend ongrijpbaar. We denken vaak aan de mensen ver weg, maar we moeten het veel dichterbij zoeken. Jouw buurman, een voorbijganger of die mevrouw op tien hoog van je flat. Hulp is ook nodig in onze stad. Vandaar onze naam: Dien je Stad!Bij Netwerk Dien je Stad inspireren we jongeren om hun kwetsbare stadsgenoten te helpen. Het gaan dan om mensen die wonen in de gemeente Ede en zelf geen sociaal netwerk hebben om hulp te vragen.

Deze mensen helpen wij samen met jou. Van samen boodschappen doen, verhuizen naar een andere wijk tot een ijsje eten in Ede Centrum. Verschillende leeftijden, diverse achtergronden, andere verhalen, het maakt allemaal niet uit, als we maar samen zijn en elkaar kunnen helpen. Deze verbinding tussen hulpontvangers, vrijwilligers en organisaties zorgt er voor dat Ede een stad wordt waar mensen naar elkaar omzien.

Wij weten zeker dat iedereen een kloppend hart heeft om de wereld mooier te maken. Het maakt niet uit wat je doet, hoe groot of hoe klein, je kunt al snel van betekenis zijn voor iemand. Doe jij ook mee?

Team Dien je Stad

Ons team

Dirjanne

Dirjanne Van Drongelen

Projectcoƶrdinator - Team Praktisch
Dirjanne staat op de barricade voor de mensen die onze hulp nodig hebben. Dirjanne is altijd eerlijk en mega doelgericht. Bij Netwerk Dien je Stad is zij de persoon die er voor zorgt dat er duidelijk, eerlijk en rechtvaardig met elkaar wordt gecommuniceerd.
Vincent

Vincent Simon

Projectcoƶrdinator - Team Evenementen - Yourcube
Vincent is super enthousiast en praat non-stop over voetbal. Bij Netwerk Dien je Stad is Vincent de persoon die continu nieuwe dingen bedenkt en razendsnel denkt. Hij is onvermoeibaar om jongeren een nieuwe ervaring in het vrijwilligerswerk te geven.
Lisanne

Lisanne Brouwer

Projectcoƶrdinator - Team Sociaal
Lisanne is super gezellig en een echte teamspeler. Bij Netwerk Dien je Stad zorgt Lisanne ervoor dat alle processen goed verlopen en de zaken tot in de details geregeld zijn. De mensen in het netwerk zijn blij als ze haar aan telefoon krijgen.
IMG_5369

Marieke van der Heide

Teamleider Netwerk Dien je Stad
Marieke is een creatieve duizendpoot die met humor het team aanstuurt. Ze is ontzettend enthousiast en onvermoeibaar. Bij Netwerk Dien je Stad is zij degene die er geregeld voor zorgt dat er wat lekkers op tafel staat.
Eelco

Eelke Dekens

Directeur
Eelke is een echte rasoptimist en een niet te stoppen inspirator. Eelke ziet altijd kansen en mogelijkheden en krijgt superveel voor elkaar. Hij ziet zijn personeel en neemt de tijd voor hen. Bij Netwerk Dien je Stad is Eelke de eindbaas.

Werken bij Netwerk Dien je Stad

Netwerk Dien je Stad is op zoek naar extra handen. Ben jij ervan overtuigd dat jij ons kan helpen en daarmee ook heel veel andere mensen? Check de vacatures!