Wie zijn wij?

Kloppend hart

Ons hart gaat sneller kloppen van iets waar we een goed gevoel van krijgen. De een heeft het bij het sporten, de ander bij gezond eten en de volgende bij die ene speciale persoon. Het hart van Netwerk Dien je Stad ligt in Ede bij haar bewoners. Het klopt snel als we mensen kunnen helpen en het klopt nog sneller als we jongeren meekrijgen om anderen te helpen.

Netwerk Dien je Stad ontstond uit het groeiende verlangen om iets te betekenen voor kwetsbare stadsbewoners in Ede. Het lijkt vaak onmogelijk en ontzettend ongrijpbaar. We denken vaak aan de mensen ver weg, maar we moeten het veel dichterbij zoeken. Jouw buurman, een voorbijganger of die mevrouw op tien hoog van je flat. Hulp is ook nodig in onze stad. Vandaar onze naam: Dien je Stad!

Bij Netwerk Dien je Stad inspireren we jongeren om hun kwetsbare stadsgenoten te helpen. Het gaan dan om mensen die wonen in de gemeente Ede en zelf geen sociaal netwerk hebben om hulp te vragen.

Deze mensen helpen wij samen met jou. Van samen boodschappen doen, verhuizen naar een andere wijk tot een ijsje eten in Ede Centrum. Verschillende leeftijden, diverse achtergronden, andere verhalen, het maakt allemaal niet uit, als we maar samen zijn en elkaar kunnen helpen. Deze verbinding tussen hulpontvangers, vrijwilligers en organisaties zorgt er voor dat Ede een stad wordt waar mensen naar elkaar omzien.

Wij weten zeker dat iedereen een kloppend hart heeft om de wereld mooier te maken. Het maakt niet uit wat je doet, hoe groot of hoe klein, je kunt al snel van betekenis zijn voor iemand. Doe jij ook mee?

Ons team

Maries

Maries van der Hek

Teamleider
Maries is altijd bezig met de toekomst. Analytisch zeer bedreven en een man met visie. Bij Netwerk Dien je Stad heeft hij oog voor de mensen in het team en zorgt dat er continu voldoende inkomsten zijn.
Vincent (2)

Vincent Simon

Projectcoördinator
Vincent is super enthousiast en praat non-stop over voetbal. Bij Netwerk Dien je Stad is Vincent de persoon die continu nieuwe dingen bedenkt en razendsnel denkt. Hij is onvermoeibaar om jongeren een nieuwe ervaring in het vrijwilligerswerk te geven.
Ineke

Ineke Douma

Projectcoördinator
Ineke staat altijd voor de mensen klaar. Vriendelijk, betrouwbaar en een super harde werker. Bij Netwerk Dien je Stad zorgt Ineke dat er structuur is en de zaken grondig aangepakt worden.
Lisanne

Lisanne Brouwer

Projectcoördinator
Lisanne is super gezellig en een echte teamspeler. Bij Netwerk Dien je Stad zorgt Lisanne ervoor dat alle processen goed verlopen en de zaken tot in de details geregeld zijn. De mensen in het netwerk zijn blij als ze haar aan telefoon krijgen.
Eelco

Eelke Dekens

Directeur
Eelke is een echte rasoptimist en een niet te stoppen inspirator. Eelke ziet altijd kansen en mogelijkheden en krijgt superveel voor elkaar. Hij ziet zijn personeel en neemt de tijd voor hen. Bij Netwerk Dien je Stad is Eelke de eindbaas.
Dirjanne

Dirjanne Van Drongelen

Projectcoördinator
Dirjanne staat op de barricade voor de mensen die onze hulp nodig hebben. Dirjanne is altijd eerlijk en mega doelgericht. Bij Netwerk Dien je Stad is zij de persoon die er voor zorgt dat er duidelijk, eerlijk en rechtvaardig met elkaar wordt gecommuniceerd.
Marianne

Marianne Boonstoppel

Projectleider
Marianne is heel flexibel en laagdrempelig in het contact. Marianne kan netwerken als geen ander. Bij Netwerk Dien je Stad verbindt Marianne met haar enthousiasme mensen aan het doel van het project.

Werken bij Netwerk Dien je Stad

Netwerk Dien je Stad is op zoek naar extra handen. Ben jij ervan overtuigd dat jij ons kan helpen en daarmee ook een heleboel andere mensen? Check de vacatures!